Kanada felelős, multikulti, hiperlibsi kormánya

Illiberális

Nők száma: 15. Férifaké: 17. Hol itt az egyenlőség? Bár lehet, hogy vannak közöttük olyanok, akik sem nők, sem férfiak, hanem… ki tudja. Van egy kerekesszékes. Ő talán az esélyegyenlőségi miniszter. Van egy szikh. Vélhetően a kisebbségi ügyekért felelős. És még egy szikh. Ő a még kisebbségibb képviselő. Van arab is, mert az kell, mert ők mindenhol jól érzik magukat, kivéve a saját hazájukban. Én azért hiányolok legalább egy törpét (bocsánat, kevésbé magasat), eszkimót, indiánt - csak hogy a helyi sajátosságoknál maradjunk. De az meg elavult és annyira maradi meg ilyenek… Gondolkozz globálisan, ugye…

Egyértelmű, hogy a piros ruhás nőci a Mátrix egy korábbi, sokkal silányabb verziójából való… Meg kell nézni a sokkal mutatósabb változatát a filmben… Ja, és feltétlenül kéne egy bűnronda, zaklatásügyi miniszterasszony is. Talán már van. Ott ne lenne?

A hatás kedvéért az első sorban ülő kevésbé fiatalnak mondható úr rátehette volna a kezét a mellette helyet foglaló Justin Trudeau térdére. Jelzésértékkel. A miheztartás végett.  

És mindenki mosolyog, na jó, van, aki csak majdnem. (Mehet északra fókákat védeni. Hogy ott nincsenek fókák? Ez kérem tudományos kirekesztés!) De mi a helyzet a nem mosolygókkal? Őket ki képviseli ebben a csodálatos utópiában? Vagy azoknak ott nincs helyük?

Egyébként ki döntötte el, hogy ki ülhet és ki állhat? Milyen alapon soroltak hátra nem fehér embereket az utolsó sorba? Micsoda diszkrimináció, rejtett rasszizmus! Ráadásul az első sorban CSAKKKKK fehérek ülnek! NÁCIK!!!

A másik kép sem semmi. Ezen Trudeau és Bill Morneau pénzügyminiszter látható. Két ari-bari piszén-pisze kölyökmackó, ahogy szinte összeér az orruk. Csak szólok: Az eszkimóknál ez már majdnem szex… De őket ez nyilván nem zavarja, már régen összemelegedtek egymással. De hát így, nyilvánosan? Igazuk van, romboljuk le a maradi és képmutató erkölcsiséget!

És végül a harmadik kép: Itt a nagyra becsült hiperliberális Trudeau „eau de zaklatást” hajt végre a szegény áldozatán, Catherine McKenna miniszterasszonyon, aki egyébként a klíma(x)változással kapcsolatos ügyekben felelős. Mondhatni, in flagranti…

https://illiberalis.blogstar.hu/./pages/illiberalis/contents/blog/44597/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?