Kálmán Olga terroristákat simogat… Vele vajon mit kellene tenni egy egészségesebb világban?

Kálmán Olga, az Egyenesen című műsor műsorvezetője a maga megszokott, torz módján, zseniálisan megmagyarázta, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy ezek az egyébként csodálatos és szent emberek miért rendeznek időről-időre dzsihadista ámokfutásokat. Ezt tudta mondani:

„A jövendőbeli terrorizmusnak melegágya lehet az… például az, hogy azok a fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekek, akik végig élték ezt az utat a szüleikkel, és végig élték azt, ami mondjuk itt a határnál, Magyarország határánál történt velük, vagy akár a Keleti pályaudvaron történt velük, hogyha továbbmentek, és bármilyen befogadótáborba. Na, őket lehet majd azt gondolom elég könnyen radikalizálni. Tehát, hogyha őbennük egy fanatikus, elmeháborodott, rossz szándékú vallási vezető fel akarja kelteni a gyűlöletet, hogy vannak rossz élményeid a keresztényekkel szemben, hogy bánt veled a keresztény Európa, hát ezeket az embereket lehet majd fanatizálni valamikor, ők lesznek majd azok a másod, harmad, akárhány generációs betelepültek.”

Először is, nem beszélhetünk „jövendőbeli terrorizmusról”. Mert a terrorizmus már itt van, árnyékot vet a hétköznapokra, és időről-időre szedi ártatlan áldozatait. Aztán itt van ez a vízió a „fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekekről”, akiket egyébként csak Kálmán Olga lát bele abba a migráns-tömegbe, ami legalább 90, de inkább 95%-ban 20-35 éves, életerős, fiatal férfiakból áll. És nem szép arcúak, én pl. egy hajtetűt nem bíznék rájuk, így, forma alapján. Rohadtul előítéletes vagyok, igen. És még élek. Szóval miféle gyermekekről beszél ez a Kálmán, amikor nem hogy gyermekeket nem látni, legfeljebb mutatóban, de családokat sem nagyon lehet előhalászni a sáskahadból…

És akkor azt mondja, hogy „ami mondjuk itt a határnál, Magyarország határánál történt velük”… Miért, mi történt velük, Kálmán? A fájdalommal teli kisgyermekekkel? Mi történt ezekkel a kis szegénykékkel Röszkén? Például az történt, hogy nem voltak ott, legfeljebb az az egyetlen,

akit a saját szülei dobáltak át a határon, mit sem törődve azzal, hogy a zuhanás után mi történik vele…

Röszkén nem az illegális területfoglaló bandával történtek dolgok, hanem a határunkat védő rendőrökkel, akiket a fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekek megrohamoztak, kővel, betondarabokkal dobáltak meg. Ez történt velük. Az történt velük, hogy gyakorlatilag megtámadták az országot azért, mert mi nem engedtük, hogy tökéletesen illegális módon beléphessenek ide. Kedves Kálmán, próbálja meg így átlépni mondjuk az Izraeli határt. És akkor azok a csúf, náci, fasiszta, stb. izraeli határőrök megteszik nekünk azt a szívességet, hogy magát gyönyörűen szitává lövik…

Na, ehhez képest a mi határőreink, rendőreink még kimondottan úriemberek módjára viselkedtek azzal az állatias csürhével, akik rájuk támadtak.

És végül jön a „keresztény Európa”, ez a szemét, xenofóbiás, náci banda, akik miatt ezek a szép arcú gyerekek radikalizálódnak és terroristák lesznek. Vagyis végső soron a gyáva terrortámadások áldozatai valamiféle revansban részesülnek, mert ez a keresztény Európa egy rohadék, ők azok, a keresztény európaiak, akik elvetik a gyűlölet magvait ezekben a szép arcú kisgyerekekben, mert úgy fogadjuk őket, ahogy… Hogyne. Már ha egyáltalán kaptak volna meghívót, hogy

gyertek, kedves szép arcú gyermekek, gyertek hozzánk millió számra, majd mi eltartunk titeket, majd mi feladjuk a saját indentításunkat a ti kedvetekért, majd mi fogunk hozzátok integrálódni, gyertek hát, itt nem kell semmilyen elvárásnak, kötelezettségnek megfelelnetek, csak gyertek, sáskahad módjára gyertek és örököljétek meg tőlünk ezt a földrészt, hogy aztán legyen mit ugyanúgy elpusztítanotok, ahogyan azt a saját országaitokkal tettétek! Gyertek hát!

És a szép arcú kisgyermekek jönnek, de az ígéretek ellenére csúnya szögesdrótok állják útjukat, a náci Magyarország nevű koncentrációs tábor gonosz kis kápói mégsem engedik be őket, át lettek tehát verve, mert így még nagyobb kerülőt kell tenniük, és még többet kell sétálniuk ezeknek a szép arcú kisgyermekeknek az ingyen lakhatásért, étkeztetésért, teljes ellátásért, havi zsebpénzért, no-go zónáért, nem dolgozásért, a nyelvtanulás és bármiféle integráció megtagadásáért, a sok ezer megerőszakolható, megverhető európai nőért, és persze azért a kamionért, kisbuszért, Kalasnyikovért, robbanószerért, amikkel jól bosszút lehet állni ezen a rohadt keresztény Európán.

Mert így már a terror legalább minimális mértékben érhető, együtt kell érezni a szép arcú terrorista gyermekekkel, meg kell őket érteni, és lehetőleg mielőbb a nagy sebességgel a járdára pattanó autójuk elé kell állni csukott szemmel minden keresztény európainak, hogy kiengeszteljük ezeket a gyermekeket és lemossuk a bűn mocskát a keresztény Európáról.

Ki tehát a felelős a merényletekért? A keresztény Európa. Például a keresztény áldozatok.

De én jobban szeretném, ha inkább egyedül önt csapná el egy ilyen fájdalommal teli arcú, szép arcú kisgyerek a lopott kisbusszal, Kálmán Olga. Egyetlen percig sem tudnám sajnálni, de gyorsan írnék néhány sort arról, hogy miért is érdemelte meg a rossz sorsát a kollaboráns, migráns- és most már terrorista-simogató magatartásával, a mocskos és aljas ferdítéseivel, hazugságaival együtt. 

1
https://illiberalis.blogstar.hu/./pages/illiberalis/contents/blog/41396/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-09-15 09:57:23
"A szeretet nem az, hogy szeressem azokat, akik eleszik a jövőt a gyermekeimtől, akik eleszik az országot fajomtól: a szeretet törvénye mindenekelőtt a hozzám tartozók és fajtám iránt kötelez." Szabó Dezső-től idéztem.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?