Ki akarják irtani a fehér embert…

Ugyebár ez a „polgárjogi” szervezet akkor kezdett el látványosabban éledezni, amikor amerikai rendőrök állítólag ok nélkül lődöztek le színesbőrű állampolgárokat az USA-ban. A médiahiszti néhány hétig tartott, majd miután rendre kiderült az „áldozatokról”, hogy bűnözők, éppen fegyvert rántottak volna, stb., hirtelen már nem volt annyira érdekes a téma. Ráadásul volt olyan eset, amikor afroamerikai rendőr tüzelt a szintén afroamerikai elkövetőre, így az „intézményesített rasszizmus” ostoba vádja végképp nem tudott megállni. Sebaj, a Black Lives Matter kapva az alkalmon erőszakos megmozdulásokat szervezett országszerte és azt tették, amihez a legjobban értenek:

Törtek-zúztak, romboltak. Végül mindenki lecsillapodott, és a szervezet mostanság csak fű alatt fejti ki társadalombomlasztó, fehérellenes-rasszista tevékenységét.

Erre kitűnő példa annak a bizonyos Yusra Khogalinak az esete, aki a kanadai Black Lives Matter egyik vezetőjeként van nyilvántartva. (Okkal aggathatnánk rá a „potenciális terrorista” jelzőt.) Legutóbbi nyilatkozata (amiről a fősodratú média „elfelejtett” beszámolni), joggal verte ki a biztosítékot mindazoknál, akik még képesek logikusan, reálisan gondolkodni és még felfedezhető náluk az a bizonyos önvédelmi mechanizmus, ami a nyugat-európaiak nagy része esetében immár teljesen eltűnt. De lássuk a nyilatkozatot!

Kholgali szerint a fehér egy alsóbbrendű faj,

és mindenkinek jobb lenne, ha a fehérek eltűnnének a világból. Ennek érdekében már Allahhoz is imádkozott, hogy egy isteni közbeavatkozással tüntesse el a fehéreket. Így gyakorolják ezek a demokraták a béke vallását… Tömeghalálért, népírtásért könyörögnek.

Íme egy olyan mozgalom, ami liberális, haladó szellemiségű, demokrata és a faji egyenlőségért harcol… Ez vegytiszta fehérellenes-rasszista gyűlölködés, de az értelmesebbek számára a Fekete Életek Számítanak szervezet megalakulása óta teljesen világos volt, hogy ők nem az egyenlőségért harcolnak, hanem azért, hogy ők egyenlőbbek lehessenek.

Khogali egyébként világosan megfogalmazza, hogyan lehetne a fehér-problémát egy végső megoldással rendbe tenni:

„A feketék domináns génjeikkel szó szerint eltörölhetik a Föld felszínéről a fehér fajt, ha ehhez megvan a hatalmunk.”

Tehát egyfajta biológiai hadviselésről van szó. Ők teleszülik az országokat, kontinenseket, közben nevetnek azon, hogy a fehér ember szaporodási rátája a jelenlegi populáció fenntartására, stagnálására sem elég, mindezen túl a vegyes kapcsolatok propagandája (filmek, reklámok tudatalatti sugalmazásai) által elsősorban a fiatalabb, megvezethetőbb korosztályt arra orientálják, hogy lehetőleg színes bőrű (felsőbbrendű) partnert válasszanak maguknak, amiből aztán megszülethetnek a nem fehér, de legalább hibrid, vagyis „félvér” gyermekek, akik később hasonlóképpen fognak maguknak párt választani.

Így törölné el a fehér fajt a bolygó felszínéről ez a kedves hölgy. Demokratikusan, egyenlőséget hirdetve és azért harcolva, mert ugye a „fekete életek számítanak”. És a jelek szerint semmi más…

1
https://illiberalis.blogstar.hu/./pages/illiberalis/contents/blog/41183/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
saas 2018-01-12 23:22:37
Emberkivüli fekák, a fehéren nélkül még mindig a fán lógnátok Afrikában! Csak az oxigén pazaroljátok a Földön!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?