Ferenc továbbra is csak a migránsokkal hajlandó érdemben foglalkozni

Illiberális

Az már régóta köztudott, hogy a Vatikán kétes körülmények között megválasztott jezsuita és nem európai származású feje az utóbbi időkben sokkal inkább a szívén viseli a kontinenst elárasztó betolakodók sorsát, mint azoknak az európaiakét, akiket adott esetben tömegével mészárolnak le, erőszakolnak meg, rabolnak ki, vernek-rugdosnak az „elesettek”. Ez nem nagy újdonság.

Ferenc a migránsok fals pápája lett, egyfajta ellenpápa, aki a kereszténység érdekeinek ellenében ténykedik.

(Hiszen a többségében muszlim „bevándorlók”, akiket olyannyira pártol, egyebek mellett a kereszténység elpusztításában látják sajátos kis üdvösségüket… Tehát: Keresztényellenes migránsok – azokat támogató „Pápa”. Eléggé egyszerű levonni a megfelelő következtetéseket, igaz?)

Ferenc számos esetben szót emelt a messzi földről ide érkező „elesettek” védelmében, azonban a terrorista cselekmények európai áldozatainak holttestei fölött szenvtelen módon tekint el a távolba, ahol felderengenek az egyencsónakokban érkező, 90%-ban fiatal férfiakból állók újabb és újabb, végeláthatatlan tömegei.

És akkor most szintet lépett az áruló:

A Kathpress nevű, katolikus hírügynökség közzétette, hogy a következő pápai érme témája bizony, a migráció lesz. Mi más…  Ferenc trónbitorlásának ötödik éve alkalmából kibocsátandó érme hátlapján egy vitorláshajó látható és egy tengerparton álló alak, aki kinyújtja karját az érkezők felé. Körben Máté evangéliumából olvashatunk egy szívhez-lélekhez szóló idézetet: “Jövevény voltam, és ti befogadtatok” – mindezt persze latin nyelven. A másik oldalra rávéshették volna: „És utána kardélre hánytalak titeket vala, Allah végtelen kegyelméből…” Ez az igazmondás azonban már lemaradt az érméről…

Az új pápai érme pénteken kerül forgalomba. A gyűjtőknek 1500 bronz, 1000 ezüst és 50 arany érmét vertek 60, 100 és 2800 euró címletben, továbbá 50 háromdarabos szettet kínálnak 3100 euróért. Itt a nagyszerű alkalom, hogy a Soros-birodalom által (is) táplált, felforgató és előre megtervezett és koordinált invázió segítőiként háborús tevékenységet végző NGO-k bevásároljanak ebből a nagyszerű alkotásból.

Csak érdekességképpen hívnánk fel a figyelmet arra az apróságra, hogy a korábbi pápai érmék egészen más témaköröket ragadtak meg: Máté elhívatása (2013), a keresztény család (2014), Ávilai Szent Teréz (2016) és – az irgalmasság szent évében, 2016-ban – a megbocsátás.

Nos, 2017-ben a legfőbb téma a kereszténység központjában, a Vatikánban a nyíltan keresztényüldöző muszlimok inváziójának segítsége és azok elárasztása Európa szerte. Természetesen Isten nevében. Legyen a neve akár Allah…

https://illiberalis.blogstar.hu/./pages/illiberalis/contents/blog/40676/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?