A keresztényi szeretet hiánya a liberálisok szerint…

Illiberális

Ugyanis az utóbbi időben mintha látványosan megszaporodtak volna azok a vélekedések, ami szerint a magukat kereszténynek, hívőnek mondó embereknek legfőbb kötelességük az elesetteken segíteni, és a rászorulókat befogadni. Természetesen mindezt a migráns-válság vonatkozásában szokták mantrázni azok, akik egyébként ateisták és minden más esetben kizárólag arra képesek, hogy gúnyt űzzenek a vallásból és a vallásosokból egyaránt.

Már ez is beszédes tény, hiszen amennyiben nem tartják komolyan vehetőnek, követendőnek a Biblia által meghatározott értékrendet, akkor vajon mi okból citálnal elő épp most olyasmit, mint a keresztényi szeretet… Ennek meglétét eddig folyamatosan megkérdőjelezték például az inkvizíció, boszorkányüldözések, és egyéb, „egyházi bűnök” okán, ezzel azt sejtetve, hogy legalábbis minden keresztény maga a Sátán, de minimum az értelem és haladás kerékkötője. Az ok a következő: Ezek a hibbant liberálisok felismerték, hogy a vallásosokat a saját eszközeikkel lehet két vállra fektetni – legalábbis úgy gondolták, hogy ha bevezetik őket egy logikai zsákutcába, akkor övék lesz az erkölcsi győzelem. Most tekintsünk el attól, hogy

egy neoliberális elmeroggyant semmikor és sehogyan nem arathat semmiféle erkölcsi győzelmet.

Lássuk inkább a szokásuk szerint felforgató és áskálódó érvrendszerüket – amit szokás szerint darabokra lehet cincálni.

Szóval ezek a kis álliberálisok kerekre nyitott, csodálkozó szemmel értetlenkednek azon, hogy a keresztény Európa vajon miért nem hajlandó még nagyobb számban befogadni a háborús övezetekből érkező elesetteket. Mert mit is mond a Szentírás? Mire tanít minket a vallás? Arra, hogy segítsünk felebarátainkon, karoljuk át és emeljük fel az elesetteket, és egyébként is: Segítsünk mindenkin, aki rászoruló. Nos, a migránsok rászorulók - mutatnak rá az álliberálisok egyfajta sátáni, megtévesztő logikát használva. Így az európaiaknak kutya kötelességük lenne mindegyiküket befogadni, etetni-itatni, nagy türelemmel viseltetni irántuk. Ha ennek a kívánalomnak nem teszünk eleget, úgy mégsem vagyunk keresztények, és gondolom, még egy szekérnyi, rendkívül negatív jelző ráaggasztható lehet ezekre a képmutató keresztényekre ezek után.

A probléma ezzel szemben az, hogy sem a Biblia, sem pedig semmilyen tanítás nem buzdít senkit arra, hogy önfeladást, kvázi öngyilkosságot hajtson végre.

A szeretet terjesztése, kimutatása, az önzetlen segítségnyújtás követelménye bizonyos feltételek mellett tud csak érvényesülni. Mehetek én oda egy kiéhezett oroszlánhoz, a szívemben túlcsorduló imádattal, a derék állat minden bizonnyal szét fog szaggatni és jóízűen elfogyaszt – és még asztali imát sem mond előtte…

De akkor mi lehet az oka annak, hogy ezek a szemforgató keresztények nem akarnak segíteni a világ összes elesettjén? Legalább az arab és afrikai menekülteken? Mindegyiken… Kérdés, és féltételek nélkül ugyebár, úgy, hogy közben eszünkbe se jussanak a következmények.

Kedves libsik, jelezném, hogy sokan közülünk ugyan vallásosak (én nem vagyok az), de nem hülyék. Akármennyire szeretnétek annak nézni őket.

Nagyon jól tudjuk, hogy amennyiben alkalmaznánk a feltételek nélküli el- és befogadás intézményét, minden egyes elesettet vagy annak látszó embert megpróbálnánk felemelni, úgy záros határidőn belül a saját felszámolásunkat, kiirtásunkat segítenénk elő ezzel.

Ugyanis a ti elesettjeitek nagyon nagy része gyűlöli a kereszténységet, sőt, gyűlöli magát a fehér embert, az európai kultúrát, és nem hajlandó annak szikrányi elemét sem elfogadni. Amíg kiszolgáltatott helyzetben vannak (nincs meg a kritikus tömegük), addig persze még kénytelenek minimálisan alkalmazkodni (értsd: nem követnek el nyílt merényleteket, bűncselekményeket), de amint nagyobb számban fordulnak elő, máris megkezdik civilizációromboló, pusztító tevékenységüket – ahogyan azt manapság Nyugat-Európában megtapasztalható. Azokat kéne a keblünkre ölelnünk, akik no-go zónákat, enklávékat hoznak létre, nőket erőszakolnak, lopnak-rabolnak, törnek-zúznak, a több százezerből alig néhányan dolgoznak, segélyeket, pénzt, kocsit, lakást követelnek, és nyilvánvalóan megpróbálnak teljesen hülyének nézni mindenkit? (Ami azért nem sikerül, mert annyira akarnak hülyének nézni, amennyire valójában ők maguk azok…)

Szóval van egy besereglő, milliós nagyságú embertömeg, aminek feltett célja, hogy elfoglalja, teleszülje Európát, szép lassan kiszorítva onnét az őslakosokat, a fehér embert, ezzel együtt pedig megsemmisítve annak civilizációját, kultúráját. Tudjuk, hogy minden migrációs kísérlet csúfos kudarcot vallott. Tudjuk, hogy ezek nem akarnak beilleszkedni. Azt is tudjuk, hogy iszlamizálni akarják Európát. Semmiféle belátással, könyörülettel, barátságos szándékkal nem rendelkeznek felénk.

Sőt halálos ellenségeik vagyunk.

És a liberálisok azt kérdezik tőlünk, hogy miért nem fogadunk be a keresztényi szeretet jegyében még többet ezekből…

Nyilvánvaló, hogy ez a kérdés álságos, aljas, és rájátszani kíván bizonyos egyetemesnek gondolt alapértékekre, erkölcsiségre. Éppen olyasmikre, amiket ezek az aljas lények általában elvetendőnek tartanak. De úgy tűnik, van olyan, amikor hirtelen bennük is túlcsordul a keresztényi szeretet, a segíteni akarás isteni buzgósága, csak éppenséggel az a baj, hogy ez akkor történik meg, amikor a jelenlegi legnagyobb ellenségeink furakodnak soraink közé. Cseppet sem álságos, aljas módon ugyebár... És akkor ezek az ellenségeink szeretetének és megsegítésének a fontosságára hívják fel a figyelmet…

Kedves agybeteg liberális!

Meséld el nekem kérlek, hogyan szeressem azokat, akik az életemre, kultúrámra, civilizációmra törnek, a jövőmet és gyermekeim jövőjét veszélyeztetik?

Szerinted segíteni kellene azokat, akik nyíltan gyűlölnek minket és a kereszténységet? Gondolod, hogy a keresztényi szeretet az önfeladásig, öngyilkosságig fokozható, méghozzá úgy, hogy az teljesen rendben van? Ti tulajdonképpen teljesen hülyének akartok nézni minket, csak az a nagy problémátok, hogy ez sem sikerül. Nem fogjuk szeretni azokat, akik lerohanják Európát (miután a saját országukból egy hatalmas roncstelepet csináltak az elmúlt évszázadok állandó háborúskodásai okán), szintúgy lerohanják nőinket, gyermekeinket, apáinkat, anyáinkat és ellopják tőlünk a földünket és jövőnket.

Kereszténynek és önfelszámoló hülyének lenni két nagyon különböző dolog.

Nem sétálunk be ebbe a rendkívül primitív, teológiai jellegű csapdába. Sivalkodjatok tovább. Senkit nem érdekel. Mi azokat szeretjük, azokon segítünk, akik közösségünk, kultúránk, civilizációnk további épülését, jobbá tételét szolgálják, és akikkel együtt biztosítottnak látjuk a jövőnket. Az analfabéta, bestiális vadsággal rendelkező, beilleszkedésre képtelen, dolgozni nem akaró, bűncselekmények elkövetésére hajlamos betolakodóitok nem felelnek meg ezeknek a kritériumokra. Egyébként ti sem. 

https://illiberalis.blogstar.hu/./pages/illiberalis/contents/blog/40688/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?