AZ IDEI ELSŐSZÜLÖTTÜNK...

Illiberális

A témára visszatérve: 2017 első újszülöttje Magyarországon egy cigány (ugye senki nem sértődik meg azon, ha a cigányokat cigányoknak nevezzük?), akit Noel névre kereszteltek. Még a neve sem magyar, hiszen a Noel francia eredetű. Ez egy másfajta rasszizmus, hiszen tudjuk, hogy a cigányok előszeretettel választanak gyermekeiknek nem magyar neveket, inkább olyan borzalmakat vállalnak fel, mint a Riccardo, Jessica, és hasonló förmedvények. mert ugye kicsit sem nevetséges mondjuk az, hogy Kolompár Armandó? Végül is ez a saját primitívségük és intellektuális nyomoruk újabb látlelete, de annak a fényes bizonyítéka is, hogy egyrészt már névadás szintjén képtelenek az integrációra, erre semmiféle hajlamuk, akaratuk nincs, másrészt szélsőségesen magyargyűlölő hozzáállásuk is tetten érhető a névadáskor.

Szóval világra jött ez a Noel, Magyarországon elsőként, ahogy tavaly és 2013-ban is cigány volt az első „magyar újszülött. ( 2014-ben elvileg magyar volt az első gyermek, de legalábbis gyanús a dolog...) Mit mutat ez? Az első lehetőséget már felvetettem: Lehet, hogy a média szelektál, hazudik, és ha volt is magyar gyerek, aki megelőzte ezeket, arról egyszerűen nem számolnak be, vagy csalnak a születési időpontokkal. Ez a kevéssé valószínű, hiszen ezt könnyen tetten lehetne érni. A másik lehetőség az, hogy a cigányok olyannyira szaporák, hogy tényleg tőlük származik most már minden újév első újszülöttje. Ez viszont rendkívüli módon intő és fenyegető jel. Azt jelenti, hogy a cigány sokszorosan szaporább lett, mint a magyar (ezt eddig is tudtuk, elég megnézni az utcán hordákban járó kiszcsáládokat, négy-öt gyerekkel, a magyar párok meg egyetlen babakocsit tologatnak – és akkor már örülhetünk…), ami a jövőre nézve elszomorító és fenyegető fejleményeket tartogat számunkra.

Azt jelenti, hogy előbb-utóbb a túlszaporodó cigányság kisebbségből többséggé válik, és onnantól kezdve ez az ország végképp elveszett. Ne felejtsük az általam némileg módosított bölcsességet: „Azoké lesz az ország, akikkel teleszülik.” (Eredetiben: Azé az ország, aki teleszüli – de ez így pontatlan, hiszen az utódok örökölik a földet ugyebár…) A helyzet az, hogy nem csak Magyarországon fedezhető fel ez a fajta tendencia. Az európai fehér ember a jelek szerint nem hajlandó gyereket vállalni, szaporodni, ellenben a beáramló arab, afrikai és ázsiai tömegek mást sem tesznek, mint gyerekeket csinálnak és szülnek. Ide is érvényes és egyre érvényesebbé válik a mondás: Azoké lesz a kontinens, akikkel teleszülik.

Tényleg tétlenül kell végig néznünk a fehér fajtudatos elpusztítását? Tényleg fel kell számolnunk önmagunkat, és átadni a teret, a jövőt olyan népségeknek, akik biztosan nem jelenthetik az emberiség fényes jövőjét? 

https://illiberalis.blogstar.hu/./pages/illiberalis/contents/blog/32884/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?