ÉRVÉNYTELEN JÖVŐ

Itt nem a kormány szerepelt le, nem az ellenzék mondott csődöt, és nem a demokrácia intézménye szenvedett csorbát. Itt maga a nép az, ami érvénytelenítette önmagát. Már amit ezen a masszán még népnek lehet nevezni. Az a tény, hogy egy, az ország, a nemzet sorsának jövőjét alapvetően befolyásoló sorskérdés esetén a magyar társadalom nem képes mozgósítani szavazóképes polgárainak felét, gyakorlatilag leírja azt, amilyen állapotban ez a massza van. Ez nem csak siralmas, nem csupán végzetes, ez egy brutális, tetszhalott és agyhalott stáció. Ebből, a zombiféléből áll egy jó ideje a magyar nemzet (van még ilyen?) nagy része, a cinikusan „csendes többségnek” nevezett, szinte mindenkor inaktív, láthatatlan milliókból összeálló emberanyag, akiknek úgy látszik, minden mindegy.

Nekik jöhet ide több millió kontinensfoglaló, mindegy. Hiába mondogatják ugyanis azt a „jogvédők” és „humanisták”, a „liberálisok” és „baloldaliak”, hogy a kvóták nem úgy és nem annyit szabadítanának az országra, ahogyan azt elképzeljük, hosszú távon úgyis az lenne az eredmény, hogy Európa márpedig iszlamizálódik (azé a föld, aki teleszüli), és ezzel felszámolják az eredeti, európai értékeket, a kultúrát és civilizációt. De úgy látszik, ez annyira sem számít, hogy az egyszeri Csendes Többség felemelje a punnyadt valagát és elcaplasson a legközelebbi szavazófülkéig.

Nem. Ő vasárnap tévét néz, hajrá fradi vagy akármi, megiszik két-három olcsó sört, és nézi a tévéjét. És közben osztja az észt asszonynak-gyereknek, hogy ezért meg azért nem ment el szavazni. Például mert rohadtorbánviktor, rohadtfidesz. Meg azért, mert úgysem az ő szavazata számít. Meg azért nem, mert őt bizony nem fogják manipulálni. Meg még egy csomó mindenért nem, amik mögött a valódi kifogás az, hogy kedves Csendes Többség, te az idők során annyira le lettél aljasítva, le lettél butítva, annyira ostoba lettél, hogy nem fogod fel: A kifogásaid nem legitimálják a távolmaradásodat, hiszen itt nem pártról, politikai kérdésről kellett volna voksolnod, nem arról, hogy ki raboljon a következő négy évben, hanem mondjuk a Te jövődről, a gyermekeid jövőjéről, az unokáid jövőjéről. Persze tudod te ezt, csak hát szarsz rá. Ilyen vagy te, Csendes Többség. Utánad a vízözön, carpe diem. Ahogy a tévé tanította neked. Ha te távozol, omoljon össze minden, kit érdekel, nehogy már jól érezzék magukat azok, akik még élnék az életüket. Van ebben valami a magyaros, „dögöljön meg a szomszéd tehene is” mentalitásból, de leginkább azért nem mentél el szavazni most kedves Csendes Többség, mert alapvetően alkalmatlan vagy távlatokban gondolkodni, vészesen alul informált vagy, mindemellett agymosott, kisszerű és persze annyira frusztrált, hogy az egy sajátos paralízist okoz nálad.

A Csendes Többségnek nem kell sok ahhoz, hogy meg lehessen bénítani. Elég hozzávágni némi rabszolgamunkát az Uniós fizetések harmadáért-negyedéért, biztosítani neki a vásárlást, ami által megveheti az élelmiszereknek nevezett gyomortöltő anyagokat Uniós árszinten, adj neki 100+1 tévécsatornát, vetess fel vele hitelt olyan fontos dolgokra, mint egy hűtőszekrény, és máris megvetted kilóra ezt a Csendes Többséget. Ez után (közben) már csak az agyát kell a lehető legsimábbra vasalnod brazil sorozatokkal, szappanoperákkal, bulvárműsorokkal, híradónak álcázott állatkerti beszámolókkal, amerikai filmekkel, és azok globálisan elterjesztett utánzataival, ingyen osztogatott, 16 oldalas újságokkal, Facebook-al, és hamarosan beérik a rohadt gyümölcs, a Csendes Többség tökéletesen agyhalott üzemmódban közlekedik az utcán, fejét a  telefon kijelzőjébe temetve.

Kis idő múlva Csendes Többségünk alkalmatlanná válik a valós problémák felismerésére és kezelésére. Mint most is. A Csendes Többség otthon ül, és mindenféle ostoba és képtelen indokot kitalál arra, hogy miért nem ment el szavazni. Közben pedig csak arról van szó, hogy a mostanra kitermelt és a saját, illetve utódjai sorsával szemben ennyire közönyös emberanyag a közeljövő egyfajta előhírnöke, egy teljesen idióta emberfajé, amit tökéletesen lehet irányítani, manipulálni, ütni-verni, csak adjuk meg neki a 100 tévécsatornát, az esti shownak nevezett húgyszagú mocskot és a moslékot, amit az arcába töm. Azonnal lealjasodik, végletesen elbutul, eltompul, azt fogsz vele csinálni, amit csak akarsz. Mert hogy ő maga (mármint a Csendes Többség) nem csinál már semmit, csak nyomogatja a telefonját és bárgyún vigyorog az azon keresztül felsejlő illúzióra, a nem létező látszatvilágra, aminek legalább a telefonja közvetítésével kvázi része akar lenni.

Aztán itt vannak azok, akik úgynevezett protest-nem-szavazók. Ők azok, akik vagy nem mennek el voksolni, vagy érvénytelenül szavaznak (a blődség csúcsa), vagy az igenhez teszik az x-et, ami ezek szerint a szignójuknak is megfelelne. Azért cselekednek így, mert ők valójában nem a feltett kérdéssel kapcsolatban mondanak véleményt, hanem pártszavazást csinálnak a népszavazásból. Ők a kormány, a Fidesz, de legfőképp Orbán Viktor ellen teszik amit tesznek. Ezek a szegény, agyonfrusztrált szerencsétlenek az igazi demokraták, akik ennyire nem képesek elviselni azt, ha olyan kormánya van az országnak, amivel nem szimpatizálnak. Olyan kőkemény demokraták ők, akik egy népszavazást vagy érvénytelenítenek, vagy nem a kérdésre válaszolnak, inkább kiforgatják azt a saját szájízük szerint. Talán nem is érdemes ezekről több szót mondani, előbb-utóbb a mostani viselkedésük és hozzáállásuk következménye az lesz, hogy a történelem szemétdombján végzik. Akármennyire érvénytelenítik ennek az országnak a jövőjét.

Mert erről van szó. Ezzel az érvénytelen népszavazással mindannyiunk jövőjét érvénytelenítettétek. Módot adtatok arra, hogy mostantól még inkább azt tegyenek velünk, amit csak akarnak, akár Brüsszelből, akár ellenzékből, akár a tévétársaságok legmélyebb bugyraiból, akárhonnan. Erre vártak-várnak a migránsoknak mondott  jövendőbeli „euróarabok” Szerbiában (és még távolabb), akik máris meg fognak indulni hazánk felé, hogy keresztülgázoljanak rajta. Ezzel legitimáltatok egy olyan szándékot, ami az eredeti Európa elpusztítására törekszik, és igen, Európa a mi tágabb hazánk, így egyáltalán nem közömbös, hogy mi történik Magyarország névleges határain túl, mert a Nyugat-Európai jövő hatással lesz a mi jövőnkre is. De persze ez nem ért el az ingerküszöbötökig, mondjuk annyira, mint a legújabb szuperhősös szuperprodukció. Vagy mint a SMS-kunyeráló tévéműsorok, és arra bezzeg milliószám szavaztok, hogy a Gazsika vagy a kis aranyos Xiao legyen az aktuális megasztár. Itt tartotok, ott ültök a gödör alján és örültök neki.

Kedves Csendes Többség, kedves magyar (nem)szavazópolgárok! Innentől kezdve semmiféle elvárásaitok nem lehetnek a mindenkor regnáló hatalom, és Brüsszel, illetve az azt irányító láthatatlan hatalom felé. Nem lehetnek elvárásaitok a megválasztott képviselőkkel szemben. Ti a jövő elpusztítására nem-szavaztatok, egy rendkívül komoly, szinte kézzelfogható fenyegetés hatása alatt sem voltatok képesek felemelni a ványadt-dagadt valagatokat, csak ültetek a tévé előtt, rágcsáltátok a csirkefarhátat, sör- és zsírlé folyt le a szátok oldaláról, miközben átszellemült tekintettel bámultátok a valóvilágsokadikat. Ti mostantól kezdve mindent megérdemeltek. A migránsoknak nevezett kontinensfoglalókat is.

Ti most arra nem-szavaztatok, hogy elpusztítsák a jövőtöket, az európai kultúrát és civilizációt, hogy Brüsszel és a többi bábjátékos meglássa a megfelelő pillanatot arra, hogy hazánkba olyanokat telepítsen, akik egy csendes invázió tagjaiként érkeznek majd. Így elsősorban a magyar jövőt nem-szavaztátok meg és járultatok hozzá annak elpusztításához. Ahogy mondani szokták: Mert megérdemlitek.

Innentől kezdve fogjátok be a pofátokat. Ne panaszkodjatok sem most, sem később. Semmire. Legkevésbé az invázióra és annak velejáró jelenségeire. Hiszen ezekre nem-szavaztatok. Mostantól akkor sem szólhattok egy szót sem, ha egy „migráns” család előbb kap lakást, mint egy magyar. Akkor sem, ha a „migráns” több juttatást kap majd, mint Te fizetést. Akkor sem, ha az egyre több menekült halomba veri-öli majd a magyarokat. Ha így lesz, én a megvetés közönyével sétálok el melletted kedves Csendes Többség. Értetek többé nem érdemes kiállni, mert nem csak haszontalanok vagytok, hanem reménytelenek is. Kedves Csendes Többség, ne feledd: Mostantól nincs hőbörgés, óbégatás, elégedetlenkedés, viseld azt, amire nem mentél el szavazni. Fel fognak számolni titeket kedves Csendes Többség. Csak az a baj, hogy veletek együtt azokat is, akik az utolsó pillanatig kiálltak elveik mellett és igyekeztek minden rendelkezésre álló eszközzel megvédeni kultúrát, életmódot, civilizációt, jövőt. Már csak abban lehet reménykedni, hogy legelőször közületek, nem-szavazók közül kerülnek ki az első áldozatok. Én mostantól erre szavazok. 

26
https://illiberalis.blogstar.hu/./pages/illiberalis/contents/blog/30684/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,migránsok,nemzetellenesség,népszavazás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 26 db hozzászólás érkezett!
László 2016-10-10 16:43:17
Tudta? https://youtu.be/1Z-kvyFDvpE
Válaszolok
Istvan válasza: mufflinca bejegyzésére 2016-10-08 22:12:33
Eszméletlen jó írás! Minden szava ül! Nem véletlen,hogy szerencsétlen balliberális olvasók rosszul vannak! De akkor ne olvassák ! Nemde? Magatokra ismeretek?! Nem birjatok az igazságot?
Lesz ez még rosszabb is ! Valahogy úgy érzem,hogy fordítva ultok a lovon! Nem értem,hogy néhány szerencse lovag hogy tud hülyét csinálni beloletek! Bár lehet,hogy nem is kell nagyon erolkodni,mert eleve azok vagytok! Gondolkodjatok! Kevesen vagytok,tehetsegtelenek vagytok,es azok vagytok akiről GYÖRGY írt! És magatokra ismeretek! Elég nagy a káosz bennetek!
Válaszolok
mufflinca 2016-10-05 19:42:53
Lecsekkoltam a többi írását a szerzőnek... Fidesz bérenc. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mivel tudja viktor megfogni, behülyíteni ezeket az embereket? Minden hétköznapi létfontosságú dolog napról napra drágább, a multikat, bankokat nyúzza, ami alapvetően nem lenne baj, de rajtunk csattan, mert a terheket lepasszolják. Pofátlanul szórják a pénzt a luxus életükre, míg a melós embernek se orvosa, se otthona már. Az ország meg kétfelé szakad, mert van egy lecsúszott réteg és van egy másik, aki szintén, de valamiért hisz a nagy vezér szavaiban. Nem tudom felfogni miért? Kétségkívül szépen beszél orbán, de soha, de soha egyetlen állítása nem volt igaz! Nem veszik észre? Nincs szemük, csak issza az édes szavait a fülük?
Válaszolok
mufflinca 2016-10-05 19:27:09
Az elmúlt tizen sok év alatt pontosan azt utáltam a Fideszben, hogy csak az a jó, amit ők mondanak és csak az a jó, amit ők csinálnak. Mindenki más hazaáruló és hülye.
Senkit és semmit nem fogadnak el, aki máshogy gondolja. Jelesül a blog írója sem!
Válaszolok
mufflinca 2016-10-05 19:23:02
Hiába fröcsögi a fidesztroll blogger, hogy ez a szavazás nem a fideszről szólt! Ez bizony arról szólt! Már az első megnyilatkozásokból kiderült! "A Fideszt 3,5 millió ember támogatta stb.". Attól pedig, hogy én nem akarom támogatni a pártot, még nem kell beskatulyázni libsinek, komcsinak és hasonló divatos valaminek! Van ami tetszik a Fidesz politikájában, van ami az MSZP kormányzásából szimpatikus. Viszont nem szeretem, ha hülyének néznek! Itt pedig erről volt szó! Teljesen tök mindegy, hogy akarunk-e migránsokat, vagy sem! Erről odafent döntenek, ez nem népszavazásos kérdés!
Válaszolok
NagyBéla 2016-10-05 17:40:35
"Egy bizonyos számú IQ" valóban nem árt, főleg a helyes mondatalkotáshoz szükséges és persze ahhoz, hogy különbséget tudjon tenni az ember a valós problémák és a propaganda közt. Ez a fájó igazság.
Válaszolok
Kokos Kálmán 2016-10-05 14:56:05
Ennél jobban megfogalmazni a valóságot,nem is lehet.Akiknek nem tetszett a fájó igazság,valószinüleg a csendesek közé tartoznak,de úgy látszik nem tudják elviselni a kritikát.De hát ahhoz,hogy valaki tisztán lásson,csak kell egy bizonyos számú IQ.
Válaszolok
Spa válasza: Zoltán bejegyzésére 2016-10-04 19:08:46
nem ennyire egyszerű a helyzet... legutóbbi parlamenti választásokon 61% szavazott, de más demokráciákban is a 70% feletti részvétel ritka. ha vesszük (becsüljük) azokat, akik most tudatosan nem mentek el szavazni (61-43=18%) és hozzáadjuk a szándékos érvénytelen szavazatokat, akkor csak 24%-ról van szó. ebben nincsenek benne, akik az előző ciklusok alatt is szándékosan távol maradtak a választásoktól és népszavazásoktól, és nem egyéb más okokból (ide lehet mondani, hogy nem tudott kijönni kocsmából vagy nem volt otthon vagy akármi kifogást), de ezt nem tudom, hogy lehetne mérni. legideálisabb esetben is csak fele-fele arányról beszélhetünk. (de nem vagyok szakmabeli, ez csak egy középiskolás szintű becslés)
Válaszolok
NagyBéla 2016-10-04 18:37:09
A legnagyobb tisztelettel megkérdezném, hogy az ilyen fantasztikus Ember (így nagybetűvel), aki ezt a mély igazságot ilyen példátlanul csodás módon megfogalmazta, hogy tanult meg egyáltalán írni és miért nem akasztja fel magát a hozzá legközelebb található fára?
Válaszolok
Roland 2016-10-04 18:02:02
Csak azt remélem, hogy a NEM szavazok által támogatott jelenlegi kormánynak nem lesz elég ideje visszafordíthatalan károkat okozni az országban. (Ha még ezt nem tette meg.)
Amitől szerintem jobban kell félni a jövőben:

-oktatás
A kompetencia tesztek alapján bőven le vagyunk maradva a legjobban teljesítőktől és a jelenlegi központosított rendszer se segített eddig.
Itt lenne az ideje bevezetni a programozás kötelező oktatását általános iskolától kezdve, nem 10 évvel ezelőti informatikai könyvből oktatni a gyerekeket)
Szintén fontos lenne megtanítani az embereket az "internetes együt élés szabályaira". Undorító, hogy mit meg nem enged magának néhány ember, amikor valaki más véleményen van. Például a jelnlegi cikk is ilyen. Mit képzel magáról az író? Ki ő, hogy ítéletet mondjon a másik felett? Az európai kultura megvédéséről beszél, miközben azokat tagadja meg ezzel a cikkel és annak minden gondolatával.

A Fidesz óta egyre több pénzt vonnak el az oktatásból, ami a fejlődés motorja. Jelenleg ezzel a jövőt folytják meg, az értelmesebbje nem fog szarért, hugyért itthon dolgozni egy ilyen "mérgező" környezetben.

-korrupció

Erről is oldalakat lehetne írni. A jelnlegi kormány lop. Stadionok, kisvasút, dohányboltok...stb. Ezek többet loptak tőlünk, mint amenyit 2000 migráns 70 év alatt elzabált volna a szánk elől. Csak a mostani kampány többe került, mint a Brexites kampány mind a 2 oldala(és az nem közpénzből, hanem adományokból ment).
Van képe bárki olyanak aki ezeket a mocskokat támogatja, hogy aki nem ment el szavazni az nem védi meg Európát? Meg, hogy még ők fizzesenek mint a katoadó? Meg, hogy aki nem szavazott az hazaáruló? Az nem hazaáruló aki nap mint nap meglopja az összes magyar adózó embert?

Egészségügy:

Ehez csak kívánék egyet az összes IGEN, NEM szavazónak és az összes otthon maradónak. Ne minnél kevesebbet kelljen igénybe venniük.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?