SOROS ÚJ HISZTIMOZGALMA

2017.06.08.
Illiberális
Jól hangzik ez a Közös Ország nevű mozgalom elnevezés. A liberálisok számára legalábbis. Ez az a Gulyás Márton (elítélt) féle mozgalom, ami egyebek mellett azt tűzte ki célul, hogy (néhány ezres támogatói bázissal a hátuk mögött…) rákényszerítik a kormányt a választási rendszer megreformálására. Konkrét elképzeléseiket még senkivel nem osztották meg, egyelőre azt hajtogatják unos-untalan, hogy a jelenlegi rendszer rossz, igazságtalan, mert az a Fidesz győzelmét szavatolja, senki másét.

A TURBÓ-TOLERÁNSOK TOMBOLÁSA

2016.11.12.
Illiberális
Donald Trump megválasztása érzékenyen érintette az álliberális, áldemokrata köröket. Ez érthető, hiszen most mindegyikük azt skandálja, hogy Hillary Clinton több szavazatot kapott, mégis, az elektorok száma döntött. Igen, ez így van. Amerikában már csak ilyen a választási rendszer, de akkor ez valahogy nem volt olyan sarkallatos téma, amikor ifj. George W. Bush nyomta le hasonló körülmények között Al Gore-t. Az akkori és jelenlegi helyzet meglepő analógiákat mutat. Gore 48.38%-ot söprött be a voksokból, Bushra alig valamivel kevesebben, 47.87% szavazott. Elektrorok számában azonban Bush vitte a pálmát, hiszen neki 271 jutott, míg Gore-nak csupán 266. Ez eldöntötte, hogy ki lesz az elnök. Most úgy áll a helyzet, hogy a Clinton-Trump párbajt 47.7%-47.5% arányban Hillary húzhatta be, de mivel az ingatlanmágnás több elektori támogatóra számíthat, ez volt egyben politikai pályafutásának utolsó, meglehetősen kesernyésre sikeredett „győzelme”.

A HAZAFISÁG NACIONALIZMUS

2016.06.18.
Illiberális
No persze ezt nem én állítom, hiszen legjobb tudomásom szerint egészséges tudattal és lélekkel rendelkezem - mármint a civilizációs körülményekhez képest, de ezzel szinte mindenki így van – hanem azok, akik egyebek mellett bőszen harcolnak a melegek jogainak kiteljesedéséért (értsd: legyenek egyenlőbbek az egyenlőknél), az állatokkal szexelés elfogadtatásáért, vagy a pedofília legalizálásáért. Ez az a csoport (csürhe?), amelyik drog liberalizációt szeretne, és amelyik nagymértékben felelős azért, hogy Európát ellepték a semmire sem használható sáskahadak. (Ugyanis a felmérések szerint mégsem agyebészek és rakétamérnökök százezrei szökdöstek át hetedhét határon, hanem minimum 90%-ban analfabéták, akiknek legfőbb foglalatosságuk a nők vegzálása, verekedés, egymás késelése, lopás, és persze az, hogy panaszkodjanak az ingyen kosztra. Következő lépésként pedig saját kis birodalmakat hoznak létre a nagyvárosok szívében, ahová halálos kísértés a fehér embernek betenni a lábát – legyen az akár rendőr.)

HOLTVÁGÁNYON

2016.05.05.
Illiberális
Liberálisok tüntiztek a felcsúti kisvasút átadásakor. Olyan tipikus DK-s formák. Egyébként nem árt jobban szemügyre venni ezt a két aktivistát. Igazából nem, mégsem szükséges tüzetes tanulmányozás, első ránézésre lejön, hogy ezek szegény szerencsétlen emberutánzatok. Nyomorékok. Testileg-lelkileg. Az előbbiből adódhat az utóbbi. Ezt már megfigyeltem: A legvadabb, legdurvább, véres- és habzószájú liberálisok mind így és ehhez hasonlóképp néznek ki, mint az a két lény ott a síneken. Torzak. Külsőleg. És talán ezt teszi őket lelki korccsá is...

Ezeket a cikkeket olvastad már?