A TURBÓ-TOLERÁNSOK TOMBOLÁSA

2016.11.12.
Illiberális
Donald Trump megválasztása érzékenyen érintette az álliberális, áldemokrata köröket. Ez érthető, hiszen most mindegyikük azt skandálja, hogy Hillary Clinton több szavazatot kapott, mégis, az elektorok száma döntött. Igen, ez így van. Amerikában már csak ilyen a választási rendszer, de akkor ez valahogy nem volt olyan sarkallatos téma, amikor ifj. George W. Bush nyomta le hasonló körülmények között Al Gore-t. Az akkori és jelenlegi helyzet meglepő analógiákat mutat. Gore 48.38%-ot söprött be a voksokból, Bushra alig valamivel kevesebben, 47.87% szavazott. Elektrorok számában azonban Bush vitte a pálmát, hiszen neki 271 jutott, míg Gore-nak csupán 266. Ez eldöntötte, hogy ki lesz az elnök. Most úgy áll a helyzet, hogy a Clinton-Trump párbajt 47.7%-47.5% arányban Hillary húzhatta be, de mivel az ingatlanmágnás több elektori támogatóra számíthat, ez volt egyben politikai pályafutásának utolsó, meglehetősen kesernyésre sikeredett „győzelme”.

MIÉRT TRUMP?

2016.11.10.
Illiberális
Most már kész tényként kezelhetjük, hogy az Egyesült Államok következő elnöke Donald Trump lesz. Sokan – köztük én is – nagyon meglepődtek ezen az eredményen, hiszen meggyőződésük volt, hogy egy kívülálló, aki ráadásul nélkülöz mindenféle politikai korrektséget (aminél inkorrektebb és hazugabb dolog aligha létezik ezen a világon), őszintének tűnik, és mindenféle nemzet- illetve világromboló irányzattal szembe megy, nos egy ilyen alak tökéletesen esélytelen. Trump az álliberálisok két lábon járó, feltartóztathatatlanul a Fehér Ház felé tartó, fehér bőrű rémálma. És most átköltözött a valóságba.
Címkék: Donald Trump

HUZA-VONA

2016.11.08.
Illiberális
A mai szavazáson kizárólag a kormánypártok álltak ki a nemzeti érdek és a magyar emberek biztonsága mellett. A magát nemzetinek mondó, cukipárttá silányult Jobbik tagsága (az egyébiránt vadliberális magatartásformát követő vezetőivel) kivétel nélkül tartózkodott a voksolástól, vagyis nekik ebben az ügyben nincs olyan véleményük, ami által feljogosítva éreznék magukat ahhoz, hogy igent, vagy nemet nyomjanak. Amennyiben a Jobbiknak nincs véleménye, úgy a Jobbik többé nem nevezhető nemzeti, vagy nemzeties pártnak, de még jobboldalinak sem. Amennyiben van véleményük, azonban azt merő számításból nem érvényesítették a demokrácia adta lehetőségeiken belül, úgy hazugok, számítók, és bebizonyították azt, hogy nem képesek felülemelkedni a napi politizálás mocskából és nem veszik figyelembe a nemzeti érdeket.

FÜTYÜL A BOLHA

2016.10.23.
Illiberális
És most úgy döntöttek, hogy forradalmat csinálnak. Síppal, dobbal, nádihegedűvel. Juhász és társai felszólították a magyarokat arra, hogy az október 23-i, ünnepi megemlékezések során (legfőképpen a Kossuth téren) mindenki sípoljon, és így tegyék lehetetlenné, hogy Orbán Viktor beszédet mondhasson. Nos, ismét elbuktak. Ahogyan szoktak és ahogy az olyan országokban szokás, ahol nincs meg a társadalmi támogatottsága egy marginális kisebbségnek.

ÉRVÉNYTELEN JÖVŐ

Itt nem a kormány szerepelt le, nem az ellenzék mondott csődöt, és nem a demokrácia intézménye szenvedett csorbát. Itt maga a nép az, ami érvénytelenítette önmagát. Már amit ezen a masszán még népnek lehet nevezni. Az a tény, hogy egy, az ország, a nemzet sorsának jövőjét alapvetően befolyásoló sorskérdés esetén a magyar társadalom nem képes mozgósítani szavazóképes polgárjainak felét, gyakorlatilag leírja azt, amilyen állapotban ez a massza van. Ez nem csak siralmas, nem csupán végzetes, ez egy brutális, tetszhalott és agyhalott stáció. Ebből, a zombiféléből áll egy jó ideje a magyar nemzet (van még ilyen?) nagy része, a cinikusan „csendes többségnek” nevezett, szinte mindenkor inaktív, láthatatlan milliókból összeálló emberanyag, akiknek úgy látszik, minden mindegy.

AZ ELLENZÉK KONTEOGYÁROSAI

2016.09.27.
Illiberális
Van valami gyomorforgatóan bájos abban, ahogy a hazai álliberális és álbaloldali megmondóemberek a minapi robbantás apropóján szépen összegyűltek egy akolba és egy emberként bégetve próbálnak meg a legvadabb konteó-gyárosokat túlszárnyalva politikai tőkét kovácsolni az esetből. (Mindhiába. Tudom, nagyon frusztráló lehet, de tényleg bármivel próbálkoznak, nem képesek kimutatható eredményeket elérni. Rossz lehet nekik.)

SAFE PLACE – A LIBERÁLFASISZTÁK VÉGSŐ MENEDÉKE

2016.09.27.
Illiberális
Amikor először hallottam erről a „safe place” (biztonságos hely) dologról, ami egyre nagyobb divat elsősorban amerikai egyetemisták körében, nem hittem el, hogy ilyen létezhet. Még akkor sem, ha már láttam szakállas nőt, aki férfi (de mégsem?), olvastam olyan, negyvenes családapáról, aki egyszer csak kisbabának érezte magát és úgy kell vele bánni és elfogadni, mert az ugyebár tök normális, és tudomást szereztem olyan iskolai tantervről, ahol a gyerekeknek deviáns, aberrált szexuális szokásokat tanítanának szexuális segédeszközökkel, helyzetgyakorlatokkal.
Címkék: safe place

A HAZAFISÁG NACIONALIZMUS

2016.06.18.
Illiberális
No persze ezt nem én állítom, hiszen legjobb tudomásom szerint egészséges tudattal és lélekkel rendelkezem - mármint a civilizációs körülményekhez képest, de ezzel szinte mindenki így van – hanem azok, akik egyebek mellett bőszen harcolnak a melegek jogainak kiteljesedéséért (értsd: legyenek egyenlőbbek az egyenlőknél), az állatokkal szexelés elfogadtatásáért, vagy a pedofília legalizálásáért. Ez az a csoport (csürhe?), amelyik drog liberalizációt szeretne, és amelyik nagymértékben felelős azért, hogy Európát ellepték a semmire sem használható sáskahadak. (Ugyanis a felmérések szerint mégsem agyebészek és rakétamérnökök százezrei szökdöstek át hetedhét határon, hanem minimum 90%-ban analfabéták, akiknek legfőbb foglalatosságuk a nők vegzálása, verekedés, egymás késelése, lopás, és persze az, hogy panaszkodjanak az ingyen kosztra. Következő lépésként pedig saját kis birodalmakat hoznak létre a nagyvárosok szívében, ahová halálos kísértés a fehér embernek betenni a lábát – legyen az akár rendőr.)

HOLTVÁGÁNYON

2016.05.05.
Illiberális
Liberálisok tüntiztek a felcsúti kisvasút átadásakor. Olyan tipikus DK-s formák. Egyébként nem árt jobban szemügyre venni ezt a két aktivistát. Igazából nem, mégsem szükséges tüzetes tanulmányozás, első ránézésre lejön, hogy ezek szegény szerencsétlen emberutánzatok. Nyomorékok. Testileg-lelkileg. Az előbbiből adódhat az utóbbi. Ezt már megfigyeltem: A legvadabb, legdurvább, véres- és habzószájú liberálisok mind így és ehhez hasonlóképp néznek ki, mint az a két lény ott a síneken. Torzak. Külsőleg. És talán ezt teszi őket lelki korccsá is...
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?